STRAND PANEL

Genom att välja en sänggavel till sängen skapar man både en känsla av robusthet och flexibiltet. Robustheten genom ett gediget handarbete i sömnad och utförande. Flexibiliteten genom att Strand knapp eller Strand ruta enkelt kan vändas och ger en slät stilren yta. En smart lösning som ger två varianter till priset av ett. Vi är extra stolta över våra sänggavlar med djuphäftad ruta och djuphäftad knapp. Modeller som sticker ut på marknaden genom dess fantastiska design och sömnad. Givetvis finns även möjlighet till vit trägavel i lackad och formstabil MDF.

Samtliga våra sänggavlar är framtagna för att harmonisera med sängbord eller våra ottomaner. Design, funktion och kvalitet i varje detalj för att skapa en överlägsen helhetslösning.

MÅTT OCH STORLEKAR

Samtliga våra tyggavlar levereras med gavelben, där man med olika höjder får gaveln att harmonisera med sängen. Höjden på benen är 12 cm, 19 cm och 30 cm.

Samtliga tyggavlar är 105 cm höga, därtill kommer benhöjden.
Tyggavlarna finns i bredderna 80, 90, 105, 120, 140, 160, 180 och 210 cm och kan även beställas i andra mått mot en extra kostnad.

Trägavel Vit har höjden 125 cm, och passar till 180 cm säng (totalbredd gavel 194 cm)

GAVELBEN
Gavelben Wermdö sängar